Het is tijd voor je om serieus te denken over anale seks


Er is geen gemakkelijke sex kolom. Een paar maanden geleden waren we het eens met de redacteur die ik een anale sex kolom zou schrijven, omdat het hem lijkt dat dit mijn onderwerp is. Het is niet nodig om te vragen waarom.

Stel dat het waar is, maar ik zit op een interview met een zeer ernstige volwassen vrouw, we hebben het over culturele hoofdstad, over Pierre­ Burdy, over de legitimatie van het late kapitalisme, hoe plots ik een bericht van de editor ontvang: «Ik herinner je aan Anal. » De telefoon ligt op de tafel en ik zie dat mijn interlocutor tijd heeft om deze kreet van de ziel van een gloss-medewerker te lezen. Ik verveelde rustig, ik zeg: «Sorry, het is aan het werk!» – En toch lieg ik toch niet – En ik ga door met het gesprek.

Ik hou niet van liegen in het algemeen. Daarom, in de toepassing voor dating op een kwestie van een mooie blonde «Wat doe jij?» eerlijk antwoord: «Ik heb het onderzoek gelezen «Wat is de angst voor mannen voordat hij hun anale gat binnendringt». De jonge man verwijdert meteen onze dialoog. «Wauw, wat voor teder», – Ik denk dat ik verder lees.

Ondanks het feit dat er meer en meer artistieke en media-verklaringen voor anale seks zijn, blijft het onderwerp op de achtertuinen van het openbare discours. Ik dacht zelfs om mijn baas te vragen of hij van anale seks houdt, maar ik besefte dat ik dit niet kon doen (zelfs de noodzaak om een ​​kolom te schrijven). Om een ​​of andere reden lijkt het erop dat dit een vreselijke onfatsoenlijke vraag is.

Vorig jaar, de Halloween en ik dronken wijn en vertelden onze vreselijke verhalen. Dertienjarige mensen schrikken, waarvan velen een hypotheek, niet-klassieke nationaliteit of seksuele zelfidentificatie hebben, – moeilijk. Maar hier zuchtte mijn vriend hard en zei dat ze aambeien had van constante anale seks.

Ik keek naar de taart kamagra nl, die de bloedige vinger kunstmatig imiteerde, van de helft en dacht: «Echt horror!» Daarna nieuw leven ingeblazen en begon te bespreken waarom heteroseksuelen over het algemeen anale seks willen doen. Besloot dat het punt is om een ​​vreemd lichaam aan te geven. Maar ik was niet genoeg, zo’n antwoord.

­Een paar dagen later begon ik de vraag in detail te bestuderen door een vriend een artikel te sturen waarin het duidelijk zei dat Anale seks kan ertoe leiden dat er iets anders dan aambeien. Vriendin was zeer verrast en vroeg wat ze hier was. Blijkbaar veroorzaakt aambeien in combinatie met alcoholisme niet alleen pijn, maar ook mislukkingen in het geheugen.

Dus wat is het geval? Waarom anale seks wordt beschouwd als iets verbluffend en vernederend, iets gewenst en verboden? Studies bevestigen dat elk jaar meer en meer heteroseksuelen hiermee bezig zijn en hun aantal alleen toeneemt. Het belangrijkste motief van een vrouw die op een donker pad heeft getrokken, – «Partner overtuigde of vroeg of drong erop aan» (Heeft 58 respondent in verschillende leeftijden beantwoord).

Trouwens, aannemen dat God, een vrouw van prostaat heeft beroofd, haar en plezier van anale seks beroofd, – Het kan me niet schelen wat ik er zeker van moet zijn dat elke sandwich olie daalt. Voor het vrouwelijke orgasme tijdens anale seks worden de benen van de clitoris beantwoord, die voldoende lengte hebben om de anus te bereiken.

Anaal – Oude kunst. De eerste beroemde grafische afbeelding van Coitus A TERGO (dus op Latin-geluiden «Sociale achterzijde») – Het is een terracotta bas-reliëf van Mesopotamië, dat niet minder dan vierduizend jaar is. Dan was anale seks wild populair – als een middel van anticonceptie, omdat er niets anders is gekomen met iets anders.

Een beetje later, in de Noord-Peru, de scènes van anale penetratie bijna op elke keramische pot: de meeste tienduizend gevonden archeologen waren gewijd aan deze plot. Antropologen breken nog steeds hun hoofd. Waarom Peruvians Anale Sex in hun gerechten afgebeeld.

In het artikel «Anale seksualiteit van heteroseksuelen en anale seksueel gedrag» (Heer, na dergelijke studies, zou ik graag dringend terugkeren naar de academische carrière) toewijzen aan de volgende redenen, het duwen van progressieve menselijkheid ­Naar ­Extra ingang.

De eerste – Dit is vertrouwen. «Voor mij anale seks – Het is iets veel intiemer en belangrijker dan vaginaal», – Vertegenwoordigt een respondent-vrouw­. Indiana Wetenschappers Merk op dat het anale vertrouwen het niveau van nabijheid verhoogt: wanneer er een kans is dat iets niet kan gaan, zodat de fout kan leiden tot ernstige pijn of andere niet de meest aangename gevolgen (zoals ze zeggen, ontstaat de shit). Practitioner Partners. Grote en maximaal mogelijke mate van vertrouwen.

Oorzaak nummer twee – nieuwigheid. «Diversiteit – Het is sexy». Het is moeilijk om ermee te debatteren. Toen het gezicht van de partner Oskomin nabiliseerde, is het tijd om het terug te zetten. De derde reden – controle. «Voor de meeste van mijn vrienden anale seks – Dit is een verhaal over macht». In Halloween

hebben we besloten hetzelfde. Vierde – taboe. Vijfde – De status van de relatie. «Ik ben bezig met anale seks met mijn man, en ik vind het leuk».

Afzonderlijk merkten wetenschappers op dat anale seks vaak gebruikte als Quid Pro-quo of als een geschenk. En hier was ik verrast – Op welke manier? Kwam op de verjaardag onvoorbereid, had geen tijd om een ​​geschenk op tijd te kopen en herinnerde dat onmiddellijk ­Je kunt altijd iets ongewoons voorstellen? ­Dycredo en op de een of andere manier niet in Christian. En terwijl ik hierop lachte, herinnerde ik me plotseling dat het eenmaal zelf zo’n strategie was.

In mijn jeugd ben ik altijd zonder geld geweest en niet altijd gezond. Daarom bleek op de een of andere manier aan de onderkant van de geboorte, waarvoor niemand voor mij werd uitgenodigd. Ik heb net gehecht aan een luidruchtig bedrijf in de bar en zag ten koste van gasten in de hoop dat niemand me zou opmerken.

Op een gegeven moment was ik nog steeds ontdekt omdat het bedrijf behoorlijk bescheiden was – slechts vijf personen, inclusief een verjaardagsfeestje. Ik werd, enerzijds, ongemakkelijk, en aan de andere kant – Ik keek naar de dader van de viering. Schuine witte pony, piercing in wenkbrauwen en in tong, blauwe ogen.

In die ­Keer dat een dergelijk toeval van omstandigheden werd gelijkgesteld met het goddelijke ideaal. Tegelijkertijd begonnen zijn vrienden vies te hint op een geschenk dat ik hem kon doen, sinds de luiheid met hen.

Over het algemeen hadden we een snelle en vrolijke seks, maar om een ​​of andere reden anaal. Toen we de toiletcabine verlieten, ontlokken van de vloer naar het plafond, goot ik de man op de schouder, nogmaals feliciteerde zijn verjaardag en verduidelijkt: «En waarom, trouwens, achter?» «Ik ben zo schattig, – Hij antwoorde. – Eigenlijk heb ik homo».

You Might Also Like


 • RomanceScams.org: Reliable & Rigorous Scam-Busters Raise Awareness regarding the prospective dangers on internet dating sites & programs

  View Details
 • Needs one minute Chance. Just What Must I Carry Out?

  View Details
 • FIFA releases analysis facing dafabet .com Serbian participants and you may admirers

  View Details
 • Alguém no Purde aposta galera bet apostando no videogame?

  View Details
 • Most recent Betting Development & Information

  View Details